Erstatninger av høykarbomat smaker ikke det samme.
Men selv om det ikke smaker vanlig focaccia så smaker det
GODT!
Oppskriften har jeg funnet her, bare forandret krydderet litt.
Foccacia
4 egg1 dl fløte
2 ss smeltet smør
2 ss fiberhusk
2 ss kokosmel
1 ts bakepulver
Topping
olivenolje
fetaost
rosmarin
maldonsalt
soltørka tomater i olje
Visp sammen egg og fløte,
ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen.
Kle en liten ildfast form med bakepapir,
ha i noen ss med olivenolje i bunn
og ha i røra.
Topp med fetaost, soltørka tomater, rosmarin og salt.
Stekte på 225 grader i ca 20 min. midt i ovnene på rist
Dette må jeg så absolutt prøve! Det ser virkelig godt ut, og sikkert perfekt til suppa du blogget om et par innlegg lengre opp :)
SvarSlettJa den var god. Anbefaler å varme evt. rester i ovnen. Da ble den litt sprøere.
SvarSlett