torsdag 23. august 2012

Kyllingform med paprika

Denne formen ble det mye væske i.
Så neste gang har jeg mere "fyll" i eller kun 1 dl fløte.


Kylling form med paprika

3 tomater i skiver
4 kyllingfileter i biter
1/2 rødløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 rød paprika, i strimler
2 dl fløte (evt. 1/2-1 dl)
1 beger creme fraiche
salt, pepper og orgegano
revet ost

Stek kyllingbitene i olje, på sterk varme, til de har fått farge.
Imens deler du opp tomatene og legger utover i en ildfast form.
Ha kyllingen over tomatene.
Ha på salt, pepper og oregano.

Sett stekevarmen ned på panna og ha i løk og hvitløk.
La det surre til det er blitt mykt.
Ha løken over kyllingen sammen med paprikaen.

Ha over fløte og creme fraiche,
før du avslutter med godt med revet ost.

Stek på 200 grader i 40 min.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar