onsdag 16. november 2011

Sellerizza med spekeskinke og mozzarella

Sellerizza med spekeskinke og mozzarella

Bunn:
4-5 dl sellerirot, revet
4-5 dl revet ost (4 oster)
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt, pepper og oregano

Start med bunnen, riv sellerirot og ost.
Bland i resten av ingrediensene.
Ha utover en bakepapirdekket stekeplate.
Stek på 180- 200 grader i 20 min.

Tomatsaus:
 (denne porsjonen blir større enn det man trenger til en sellerizza)
1 boks hermetiske tomater
1/2 boks tomatpuré
1 (tomatpuré)boks olivenolje
1 (tomatpuré)boks vann
salt, pepper og oregano

Bland alt til sausen godt sammen.
Når bunnen er halvstekt, har du på et lag med tomatsaus.

Fyll:
skiver med ost
1 sjalottløk i ringer
sopp i skiver
3-4 Stranda skinke
1 mozzarella (sånn i lake i pose) i skiver

Tilslutt har du på fyllet i denne rekkefølgen:
Skivet ost, løk i skiver, sopp i skiver, spekeskinke og mozzarella.
Avslutt med litt salt og pepper

Stek videre på 180-200 grader i 30 min.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar