Bunn:
4-5 dl sellerirot, revet
4-5 dl revet ost (4 oster)
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt, pepper og oregano
Start med bunnen, riv sellerirot og ost.
Bland i resten av ingrediensene.
Ha utover en bakepapirdekket stekeplate.
Stek på 180- 200 grader i 20 min.
Tomatsaus:
(denne porsjonen blir større enn det man trenger til en sellerizza)
1 boks hermetiske tomater
1/2 boks tomatpuré
1 (tomatpuré)boks olivenolje
1 (tomatpuré)boks vann
salt, pepper og oregano
Bland alt til sausen godt sammen.
Når bunnen er halvstekt, har du på et lag med tomatsaus.
Fyll:
skiver med ost
1 sjalottløk i ringer
sopp i skiver
3-4 Stranda skinke
1 mozzarella (sånn i lake i pose) i skiver
Tilslutt har du på fyllet i denne rekkefølgen:
Skivet ost, løk i skiver, sopp i skiver, spekeskinke og mozzarella.
Avslutt med litt salt og pepper
Stek videre på 180-200 grader i 30 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar