onsdag 16. mai 2012

Sjokoladesnadder

17.mai i morgen, da passer det jo med noe ekstra godt :)
Ha en flott dag :)

Sjokoladesnadder

1 plate 70 % mørk sjokolade (eller sukkerfri)
1 toppet ts cocosa

Dette er grunningrediensene.
Smelt det forsiktig sammen og ta av varmen.
Så er det bare å tilsette det man finner i skapet ;)



1.Jordbær med sjokolade
Dypp jordbæret i sjokoladen og sett kaldt.





2. Sjokolade med gojibær
Bland sjokolade og bær, sett i kjøleskapet. Når den er stivnet litt, ruller du den sammen før du setter de tilbake i kjøleskapet.






 3.Sjokolade med peanøtter.
Bland nøtter og sjokoladen, ha på fat med skje. Avkjøl i kjøleskapet.


4.Sjokolade med mandel og toffeesmak.
 2 ss mandelmel blendes med 3-4 ss med smeltet sjokolade og 4-6 dråperstevia "english toffee".
Settes med skje på en tallerken/fat. Sett det kaldt til det har stivnet.


 5. Sjokolade med kanel, og sjokolade med chili
Hadde sjokoladen i silikonformer. Den ene hadde jeg kanel over, en med chili krydder, den siste ble naturel.





Sjokoladesnadder

Sjokoladen blir fort klissete så kan ikke stå for lenge ute av kjøleskapet.

3 kommentarer:

  1. Driver og lager middag nå, men siden det tar en stund, tror jeg jammen jeg skal lage litt sjokoladedessert til gjestene mine :)

    Jeg har bare 86 % sjokolade, men vil tro det funker, det også. Om de andre ikke liker det, får jeg det for meg selv ;)

    SvarSlett
  2. 86 % er jo bare enda bedre:)
    Håper det falt i smak :)

    SvarSlett
  3. Så absolutt :) Det ble noen med mandelmel, noen med kokos og noen med valnøtter.

    SvarSlett