onsdag 23. januar 2013

Aubergineform med cottage cheese

Det ble stille fra meg.
Grunnen er at jeg fikk beskjed om at jeg ikke kunne laste opp bilder gratis lengre.
Må inrømme at jeg ble litt oppgitt, da jeg gjerne vil ha dette som en gratis "hobby".
Skulle i dag bare skrive et innlegg om dette.
Tenkte jeg skulle teste en siste gang og da fikk jeg lagt inn bilder likevel.....

Noen som vet noe om dette?

Jaja da får jeg lagt ut en ny oppskrift som egentlig skulle ha kommet i desember.


Aubergineform med cottage cheese
1 aubergine
smør og olje
salt og pepper

1 løk
500 g kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 grønn paprika
2 ts tørket timian
3 ts tørket persille
1/2 ts kanel
(10 g mørk sjokolade)
1 ts oregano
1 dl tomatpure
2 dl vann

1 beger cottage cheese
revet ost

Start med å dele auberginen i skiver.
Stek de i smør og olje, du må beregne en god del da de suger til seg mye.
Ha på salt og pepper.
Dette må gjøres i flere omganger, da det ikke er plass i stekepanna til alt.
Legg aubergin til siden, mens du startet på kjøttsausen.

Brun løken og ha i kjøttdeigen.
Ha i hakket hvitløk og paprika i terninger.
Tilsett resten av ingrediensene.
Ikke cottage cheese og revet ost.
La småkoke til vannet er borte.

Sett sammen retten slik.
I en ildfast form har du halvparten av kjøttsausen.
Ha halvparten av auberineskivene over.
Ha cottage cheese begeret over.
Legg så reste av aubergineskivene i.
Avslutt med resten av kjøttsausen.
Topp med revet ost

Stekes på 225 grader i 30 min.






 





1 kommentar:

  1. Jeg skrev et innlegg her for flere dager siden, men ser at det ikke er publisert. Men ja, det stemmer at Google (Blogger) har begrensninger på hvor mye man kan legge ut. Denne er på 1 GB, om jeg ikke husker feil.

    Lillesøsteren min fikk samme melding, men ville ikke betale, og gikk derfor over til blogg.no. Jeg vet imidlertid ikke noe om hvilke begrensninger de har.

    Denne retten ser forresten veldig god ut! Jeg vurderer å teste den i dag, men med kylling, siden jeg har dette liggende :)

    SvarSlett