søndag 3. juni 2012

Lavkarbo canneloni med kyllingfyll

Lavkarbopastaen er veldig nøytral i smak, og passer til det meste.
Her har jeg rullet fyll inn i pastaen, for å etterligne canneloni.
Kanel og ingefær ga en spennende smak :)

Lavkarbo canneloni med kyllingfyll

4 kyllingfileter
olje
1 boks hermetiske tomater
1 ts salt
1 ts chilipulver
1/2 ts kanel
1 krm ingefærpulver
1 fedd hvitløk
1 dl vann

I porsjon Lavkarbo pasta

Saus

1 liten kartong fløte
100 g philadelphia ost
50 g parmesan
salt og pepper

Start med å lage lavkarbo pastaen.
Ta ut av ovene og avkjøl.

Skjær kyllingen i små terninger.
Stek raskt i olje, til det har fått litt farge.
Ha i hermetiske tomater, presset hvitløk og krydder.
Ha i vann og la det småkoke mens du lager sausen.

Ha fløte i en kjele, og ha i resten av ingrediensene.
Smelt osten på middels varme.
Smak til med salt og pepper.

Del pastaen i to på plata (se bilde).
Legg på fyll, rull pastaen rundt og skjær.
Legg rullen i en ildfast form.
Fortsett til du har brukt opp pastaen.
Resten av fyllet har du over canneloniene.
Avslutt med å helle over sausen.

Stek i ovnen 225 grader ca. 25 min.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar