mandag 29. oktober 2012

Nakkekoteletter i fløte

Jeg har vel lagt ut former med koteletter tidligere.
Her kommer en ny variant med nakkekoteletter og frossene grønnsaker.
Snaddermat!!


Nakkekoteletter i fløte

Smør og olje til steking
4 nakkekotelletter
2-3 ss tomatpure, sjekk karbo innhold (kan kuttes ut)
ca 5 dl fløte
1 pose frossene rosenkål
1 pose frossene blomkål og brokkoli
salt, pepper, timian
1 pk bacon

Start med å steke en kotelett av gangen i varm panne.
Da får de skikkelig sprø stekeskorpe og holder seg saftigere.
Stek kun til de har fått farge.

Ha grønnsaker og kjøttet i en langpanne.
Rist litt av fløta og tomatpureen sammmen, ha over grønnsakene.
Ha over resten av fløta og krydder.

Hadde bacon, i skiver, over formen når det var ca. 30 min igjen.

Stekes i ovnen på 225 grader i 1 time.

Gubben jobbet overtid, satt restene inn i ovnen igjen.
Like godt etter oppvarming!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar