tirsdag 12. mars 2013

Kyllingform med currysaus og grønnsaker


Kyllingform med currysaus og grønnsaker

4 kylling fileter, i terninger
2 ts curry (obs det er forskjellig styrke på karrikrydder, så prøv deg frem)
salt og pepper
1 beger creme fraiche (ble litt "tørt, neste gang har jeg i mer væske, creme fraiche el. fløte ca 1/2 dl)
1/2 dl fløte

1/2 brokkoli, i veldig små buketter
1/2 blomkål, i veldig små buketter
det grønne på en purre, i ringer

Start med å smelte smøret i en panne, sammen med currykrydder.
La kryddersmøret bli skikkelig varmt.
Ha i kyllingbitene.
Når kyllingen har fått farge, ha i creme fraiche og fløte.
Salt og pepper

Grønnsakene has i en ildfast form.
Ha over kyllingblandingen.

Stekes på 200 grader i 30 min.










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar