Smaken på philadelphiaosten kan du variere etter smak og behag.
Men hvitløk kan jo ikke bli feil ;)
Svinefilet fylt med hvitløkost og surret i bacon
1 hel svinefilet
ca 1/2 boks philadelphia hvitløksmak
pepper
1 pk bacon
1 liten kartong fløte
Star med å lage et snitt på langs i fileten.
Fyll "lommen" med ost og ha på pepper.
Surr baconskiver rundt hele fileten.
I en stekepanne smelter du godt med smør.
Stek fileten på alle sider til baconet har fått farge.
Når fileten er brunet, har du den over i en ildfast form.
(Jeg brukte en stekepanne som jeg kan ta av håndtaket på).
Ha fløten i stekepannen slik at du får med deg smaken fra pannen.
Hel fløten over i den ildfaste formen.
Settes inn i ovnene på 180 grader i ca 20 min.
Avhengig av størrelsen på kjøttet og hvor lenge du stekte den i panna.
Kjempe godt med sellerirøsti til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar