mandag 12. september 2011

Selleri røsti med løk

Etter å ha laget røsti i pannen,
tenkte jeg at dette må jo kunne gjøres enda lettere.
I tillegg ønsket jeg en røsti med litt mer smak.
Så da ble det ovnsstekt røsti med løk.

Kommer til å smaksette disse med forskjellige krydder fremover,
kan ikke bli feil tror jeg :)

Om du ikke spiser opp til middagen, er de gode kalde også.

Sellerirot røsti med løk:

5 dl revet sellerirot
5-6 dl revet ost
1/2 sjalottløk finhakket
1/2 hvitløks fedd finhakket
ca 1/2 ts salt
ca 1/4 ts pepper

Bland alle ingrediensene godt.
Ha passe never med blandingen på
bakepapir dekt stekebrett.

Stek i 20-30 min på 225 grader.
Stek halve tiden nederst i ovnen, og resten øverst.
Ovner er jo forskjellige, så følg med.
De er best når de har farge og er sprø.




Litt brent på kanten, tok det bare bort.

Røsti med fylt baconsurret kylling og kantarellstuing

1 kommentar:

  1. :-) i kveld prøves dette, sammen med langtids bakt lammeskank.

    SvarSlett