tenkte jeg at dette må jo kunne gjøres enda lettere.
I tillegg ønsket jeg en røsti med litt mer smak.
Så da ble det ovnsstekt røsti med løk.
Kommer til å smaksette disse med forskjellige krydder fremover,
kan ikke bli feil tror jeg :)
Om du ikke spiser opp til middagen, er de gode kalde også.
Sellerirot røsti med løk:
5 dl revet sellerirot
5-6 dl revet ost
1/2 sjalottløk finhakket
1/2 hvitløks fedd finhakket
ca 1/2 ts salt
ca 1/4 ts pepper
Bland alle ingrediensene godt.
Ha passe never med blandingen på
bakepapir dekt stekebrett.
Stek i 20-30 min på 225 grader.
Stek halve tiden nederst i ovnen, og resten øverst.
Ovner er jo forskjellige, så følg med.
De er best når de har farge og er sprø.
Litt brent på kanten, tok det bare bort. |
Røsti med fylt baconsurret kylling og kantarellstuing |
:-) i kveld prøves dette, sammen med langtids bakt lammeskank.
SvarSlett