tirsdag 13. september 2011

Focaccia

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til lavkarbo fococcia.
Erstatninger av høykarbomat smaker ikke det samme.
Men selv om det ikke smaker vanlig focaccia så smaker det
GODT!

Oppskriften har jeg funnet her, bare forandret krydderet litt.

Foccacia

4 egg
1 dl fløte
2 ss smeltet smør
2 ss fiberhusk
2 ss kokosmel
1 ts bakepulver

Topping
olivenolje
fetaost
rosmarin
maldonsalt
soltørka tomater i olje


Visp sammen egg og fløte,
ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen.

Kle en liten ildfast form med bakepapir,
ha i noen ss med olivenolje i bunn
og ha i røra.
Topp med fetaost, soltørka tomater, rosmarin og salt.


 Stekte på 225 grader i ca 20 min. midt i ovnene på rist





2 kommentarer:

  1. Dette må jeg så absolutt prøve! Det ser virkelig godt ut, og sikkert perfekt til suppa du blogget om et par innlegg lengre opp :)

    SvarSlett
  2. Ja den var god. Anbefaler å varme evt. rester i ovnen. Da ble den litt sprøere.

    SvarSlett