tirsdag 27. mars 2012

Laks med creme fraiche og feta

Jeg grillet denne lakseretten i dag,
men den egner seg like godt i ildfast form i ovnene.

Oppskriften er hentet fra lavkarbo.no en gang for en stund siden.

Laks med creme fraiche og feta

4 laksefileter uten skinn og bein
1 beger creme fraiche
1 snacks beger med fetaost i olje, velg den smaken du vil selv.

Legg laksen på aluminiumsfolie, som er brettet dobbelt.
Ha på salt og pepper.
Bland cf og fetaosten (med oljen) sammen.
Ha blandingen over laksen.
Brett folien slik at fisken ligger i en tett lomme.

Legg på grillen (gassgrill) på middels/lav varme.
Ha lokket igjen.
La den ligge i ca 20 min.

Vær forsiktig når du åpner fiskepakken,
mye varm damp som det er lett å brenne seg på.


Om du lager i ovn, setter du den ildfaste formen
 i ovnene på 200 grader i ca 20 min.

Som tilbehør hadde vi foliebakte grønnsaker,
også laget på grillen.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar