Fulgte oppskriften men noe skjedde, og jeg fikk ikke formet deigen i slike fine "pølser".
Men hva gjør vel det, lagde min egne vri.
Og smaken ble god den!
Bounty my way
1 dl sukrin
50 g cocosa
1 dl kremfløte
1 dl kokosmelk (landlord )
200 g revet kokos
100 g mørk sjokolade over 70%
Smelt sukrin og cocosa i en kjele. Tilsett kokosmelk, fløte og revet kokos.
Ha det over i en form og tilsett smeltet sjokolade. Sett det ca 1 time i kjøleskapet.
Lag terninger eller annen ønsket form.
Sett i kjøleskapet igjen til de har stivnet.
Må oppevares kjølig.
Ser kanskje ikke så delikate ut, men nydelige på smak og utrolig mektige.
Bounty del 2Ble ikke helt fornøyd med utseende på første runde så prøvde igjen ;)
Denne gangen brukte jeg isbitformer. Fungerte riktig så fint.
Fylte røra rett oppi etter at alt var blandet, og satte det i fryseren til det var helt stivt.
Da tok jeg dem ut og snudde dem i sjokoladen som jeg hadde smeltet i en kjele sammen med en ts cocosa. Må oppevares i kjøleskapet.
Under ser du resultatet:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar