fredag 21. oktober 2011

Kjøttdeig i ostesaus

Denne retten ble mye spist i tiden da jeg og mann først flyttet sammen.
Det var høykarbomat, med spagetti og saus laget av mel.
Fikk lyst til å teste ut en lavkarbovariant.

Bruk kjøttdeig som i oppskriften, eller bruk lavkarbopølser.


Kjøttdeig i ostesaus

400-500 g kjøttdeig
1/2 løk, hakket

1 1/2 dl fløte
100 g ost (kan være mindre også, fint og bruke osterester)
2 ts oregano
1/2 ts paprikapulver
2 ss ketchup, grønn kork

Start med å steke løken blank i smør.
Ha i kjøttdeigen og stek til den er gjennomstekt.

Saus lager du ved og smelte osten i fløten.
Når osten er smeltet har du i ketchup, og krydder.

Tilsett kjøttdeigen og bland  godt.
Kok opp og smak.
Tilsett evt. mer krydder.

Server med kokt squash





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar