lørdag 10. mars 2012

Lasagne med lavkarbopasta

Måtte jo prøve lavkarbopastaen i lasagne også.
Ble veldig bra.
Ostesausen ble litt syrlig synes jeg,
så velger kanskje litt mindre cremè fraiche
og bytter med litt fløte neste gang.
Jeg hadde håpet på litt rester til frokost, men alt ble borte gitt.

Lasagne med lavkarbopasta

Lag lavkarbopasta, men del den i "plater".

Kjøttsaus:
1 sjalottløk
1 hvitløksfedd
1 pk kjøttdeig
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpure
salt pepper
3/4 ss oregano
paprikapulver
chilipulver
klype kanel

Ostesaus:
60 g philadelphia ost
1 beger cremè fraiche
muskat
salt og pepper
20 g parmasanost
50 g norvegia

Revet ost til gratinering.

Lag kjøttsausen.
Brun løk og hvitløk, før du har i kjøttdeigen.
Når kjøttet er stekt har du i resten av ingrediensene.
La det småkoke lenge om du har tid.

Lag ostesaus ved å blande alt i en kjele og varme opp.
Den er klar når osten har smeltet.

Ha pastaplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form.
Avslutt med revet ost.
Gratineres i ovnen i 20 min på 225 grader.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar