Fet og god mat, som metter lenge!!
Jeg har denne noen ganger til frokost,
når jeg vet at det er lenge til mat fordi den mett i mange timer.
Oppskriften har Gerd lagt inn på lavkarbo.no og nå har jeg hentet den hit.
Rømmegrøt
1 boks seterrømme
1,5dl fløte
1 dl vann
2 ts johannesbrødkjernemel
½-1 ts salt
Eventuelt litt sukrin, viss den blir for syrlig…
La rømmen småkoke på svak/middels varme i et par minutter.
Hell i vann og fløte og la koke opp.
Bland johannesbrødkjernemel med vannet i et rysteglass og hell det i grøten.
Rør godt.
La det stå og koke på svak varme i ca 5 min, rør jevnlig.
Smak til med salt.
Blir den for tykk, spe med litt fløte. Blir den for tynn, lag litt mer JBK-jevning.
Serveres med sukrin, kanel og et smørøye.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar