tirsdag 6. desember 2011

Gratinert squash og kjøttdeig

Lavkarbo middager er gjerne med fløte/rømme/ostesauser.
Av og til har jeg lyst på litt "tørr" middag.
Det vil si ikke så fet.
Squashen gir denne gratengen mye fuktighet så den blir ikke tør i den forstand.

Gratinert squash og kjøttdeig

1 squash
1 rødløk
1 pk kjøttdeig
krydder jeg fant i skapet (rosmarin, paprikapulver, chilikrydder, salt og pepper)
revet ost

Start med å strimle squashen med julianne jern (eller ostehøvel).
Ha den over i en ildfast form.

Stek løken brun og ha i kjøttdeig.
Når kjøttet er gjennomstekt har du i krydder.
Ha kjøttet over squashen og avslutt med ost.

Stek i 20 -30 min på 200 grader.




Jeg brukte osteskiver, men anbefaler revet ost.

Server med ketshup til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar