4 ss cashewnøtter
1 ts spisscummin
1 ts koriander
1/2 rødløk
1/2 ts sambal oelek
1 hvitløk
1 ts ingefær
500 g kyllingfilet
salt
Varm opp cashewnøtter, spisskummin og koriander i en tørr panne.
Når det begynner å lukte godt av krydder tar du det av varmen.
Obs, ikke svi det.
Ha det i en kjøkkenmaskinen sammen med
løk, hvitløk, sambal oelek, gurkemeie og ingefær.
Form deigen til små boller.
Varm opp godt med smør og olje i en stekepanne.
Stek dem gylne.
Server med salat og dressing
Smør og olje til steking
Når det begynner å lukte godt av krydder tar du det av varmen.
Obs, ikke svi det.
Ha det i en kjøkkenmaskinen sammen med
løk, hvitløk, sambal oelek, gurkemeie og ingefær.
Kjør til det er godt blandet.
Ha i kyllingen og salt.
Kjør igjen ca 30 sekunder.
Ha i kyllingen og salt.
Kjør igjen ca 30 sekunder.
Varm opp godt med smør og olje i en stekepanne.
Stek dem gylne.
Server med salat og dressing
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar