Lappene har jeg brukt som hamburgerbrød, pølsebrød og som rundstykke/tekake.
Brødlappene er enkle å lage og tar ikke lange tiden.
Om du ikke vil bake ut alle med en gang, kan du spare noe av røra i kjøleskapet og steke seinere.
Brødlapper
1/2 beger rømme
100 g Philadephia ost naturell
3 egg
1 ss fiberhusk
kruskakli
Bland alt unntatt kruslakli sammen, jeg bruker stavmikser. Ha i kruskakli til røra er litt tykkere enn pannekakerøre.
Legg røra på bakepapir. Du velger selv hvor store etter hva de skal brukes til.
Stekes på 200 grader i ca 10-15 min.
Avkjøl på rist.
Jeg har oppevart ferdig stekte lapper i en plastboks i kjøleskapet, det går fint.
Klar til steking. |
Ferdig stekt |
Klar med meierismør, reker, hjemmelaget dressing og salat til. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar