Kjøttdeigform med nepe og tomat
Kjøttsaus:
1 pk kjøttdeig
1 liten sjalottløk
1/2 boks hermetiske tomater
1/2 ss provance krydder
salt og pepper
Ostesaus:
1 dl cremè fraiche
1 pk Tine kremost urter
1 nepe
3 tomater
Ost til gratinering
Start med å smelte smør i stekepannen.
Ha i løk som du steker myk.
Tilsett kjøttdeig.
Når kjøttet er gjennomstekt har du i hermetiske tomter og krydder.
Samtidig varmer du cremè fraiche og kremost i en kjele,
slik at det smelter sammen.
Del tomat og neper i skiver.
Når kjøttetsausen og kremostsausen er klar er det tid for å sette det sammen.
Start med et lag kjøttdeigsaus.
Legg nepene, så ostesausen, tomater og avslutt med resten av kjøttsausen.
Ha ost på toppen.
Stekes 30 min på 225 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar