Rester er til for å brukes ikke kastes!
Denne gangen ble det en restepai.
Bruk de restene du har.
Husk stor paiform, jeg tok en liten paiform og fikk ikke all eggblandingen i.
Restepai
Paibunn, bruk en stor paiform.
Fyll:
1 - 2 ss smør
1/2 rødløk
ca 180 g bayonneskinke i terninger
en liten bit squash
en liten bit aubergin
kokt blomkål og brokkolirester
salt og pepper
Eggeblanding:
2 egg
2 dl fløte
Ost til gratinering
Start med å lage bunn.
Del opp alle ingrediensene i biter.
Stek så løk i en panne med godt med smør.
Når løken har fått farge har du i skinken.
Tilsett så grønnsakene, de som trenger lengst steketid først.
Brokkoli og blomkål tilslutt.
Stek til alt er falt litt sammen.
Ha over i den halvstekte bunnen og ha eggeblandingen over.
Stek videre på 200 grader i 25 min.
Server med en god klatt seterrømme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar