Jeg tilsatte derfor en real klatt med smør i selve suppa når den ble laget,
og enda en klatt i tallerken min.
Grønnsakssuppe
1 blomkål
1/2 spiskål
1/2 brokkoli
1 purre
(2 gulrøtter)
1 liten sellerirot
2 persillerot
1 fedd hvitløk
3 buljongterninger kjøtt
2 l vann
5 kjøttpølser
ca 2 ss smør
timian, pepper, salt
Del alt opp i passe biter og ha det i en kjele.
Velg blomkål og brokkoli med mye stilk.
Stilken gir litt mer tyggemotstand.
Hvitløken knuste jeg bare med hånden og hadde hel oppi kjelen.
Ha vann og buljong over grønnsakene.
Kok opp og la det koke til grønnsakene er møre.
Pølsene og smøre har du i mot slutten.
Smak til med krydder, bruk gjerne andre urter enn timian.
Så gått ser ut :)
SvarSlettSå godt det ser ut :-)
SvarSlett