tirsdag 13. november 2012

Koteletter med rosenkål og fløtesaus

Her kommer enda en oppskrift med utgangspunkt i et av Rema 1000 sine oppskrifthefter.
Opprinnelig med soyasaus, det er ikke jeg så glad i, så kuttet det ut.

Koteletter med rosenkål og fløtesaus
4 koteletter
1 pose rosenkål, frossen
2 små rødløk
4 fedd hvitløk
5 dl fløte
salt og pepper
1 1/2 ss tørket persille

Brun kotelettene i smør, ha på salt og pepper.
I en langpanne har du rosenkål, fløte, løk og hvitløk.
Når kotelettene har fått farge har du dem over i panne.
Ha gjerne stekefettet også over.
Ha på mer salt og pepper.
Strø over persille.

Denne gangen langstekte jeg det.
Passet bra siden maten gjorde seg selv,
mens vi var ute av huset noen timer.

160 grader i 2 timer.

Serverte sellerirotmos til.










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar