søndag 20. mai 2012

Laks med purrestuing

Leste for en tid tilbake om purrestuing,
hadde ikke smakt det før, syntes det hørtes så godt ut.

Tenkte at det sikkert var godt med laks til.
På den måten ble denne lakseretten til.

Ble kjempe godt synes jeg, purren ble litt søtlig.
Kunne vært mer raus med pepper og salt,
men det bare tilsatte vi ved bordet.


Laks med purrestuing

4 laksefileter uten skinn og bein.

1 stor purre i ringer
50 g smør
1 1/2 dl fløte
salt og pepper

Ha alt i en kjele og varm opp.
Sett varmen ned og la småkoke i 5-7 min
til purren har falt sammen og stuingen har tyknet til.
Smak til med salt og pepper.

Ha stuingen over i en ildfaast form.
Legg lakse fileter over og
ha krydder over.
Jeg brukte salt, pepper og paprika.

Stekes 30 min i ovnen på 200 grader.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar