Ha en flott dag :)
Sjokoladesnadder
1 plate 70 % mørk sjokolade (eller sukkerfri)
1 toppet ts cocosa
Dette er grunningrediensene.
Smelt det forsiktig sammen og ta av varmen.
Så er det bare å tilsette det man finner i skapet ;)
1.Jordbær med sjokolade
Dypp jordbæret i sjokoladen og sett kaldt.
2. Sjokolade med gojibær
Bland sjokolade og bær, sett i kjøleskapet. Når den er stivnet litt, ruller du den sammen før du setter de tilbake i kjøleskapet.
3.Sjokolade med peanøtter.
Bland nøtter og sjokoladen, ha på fat med skje. Avkjøl i kjøleskapet.
4.Sjokolade med mandel og toffeesmak.
2 ss mandelmel blendes med 3-4 ss med smeltet sjokolade og 4-6 dråperstevia "english toffee".
Settes med skje på en tallerken/fat. Sett det kaldt til det har stivnet.
5. Sjokolade med kanel, og sjokolade med chili
Hadde sjokoladen i silikonformer. Den ene hadde jeg kanel over, en med chili krydder, den siste ble naturel.
Sjokoladesnadder
Sjokoladen blir fort klissete så kan ikke stå for lenge ute av kjøleskapet.
Driver og lager middag nå, men siden det tar en stund, tror jeg jammen jeg skal lage litt sjokoladedessert til gjestene mine :)
SvarSlettJeg har bare 86 % sjokolade, men vil tro det funker, det også. Om de andre ikke liker det, får jeg det for meg selv ;)
86 % er jo bare enda bedre:)
SvarSlettHåper det falt i smak :)
Så absolutt :) Det ble noen med mandelmel, noen med kokos og noen med valnøtter.
SvarSlett