Hvordan klarte jeg meg egentlig uten før ;)
Morsomt tilbehør.
Krydderstekte sellerisnitsler
1 sellerirot
1 grønnsaksbuljong terning
5 dl vann
1 stor sitronskive
2 ss tørket persille (sikkert godt med fersk også)
2 dl revet parmesanost
3 ss pofiber
1 egg
olje
Skrell sellerien og skjær i ca 1/2 cm tykke skiver.
Kok dem 2-3 min i buljongvannet,
sammen med sitronskiven.
Hell sellerien i en sil.
Bland ost, pofiber og persille.
I en skål pisker du lett et egg.
Vend selleriskivene først i egget,
og så i osteblandingen.
Trykk blandingen litt på med hendene,
og la dem tørke litt.
Varm rikelig med olje i pannen.
Stek skivene ca 4 min på hver side.
Varm/middels varme.
Legg på fat og server.
Gjerne med en dressing, ketchup eller lignenede.
Dette virket jammen spennende :)
SvarSlett