4 kyllingfileter
1 egg
1 1/2 dl sesamfrø
1 ts salt
1 ss sitronpepper
1 ss urter (jeg brukte en blanding av frisk basilikum, timian og oregano)
olje
Start med å vispe egget lett sammen i en dyp tallerken.
Bland sammen sesamfrø, salt, pepper og finhakket urter i en annen dyp tallerken.
Vend kyllingen i egg først og så i sesamblandingen.
La filetene tørke noen minutter før de stekes i oljen.
Varm oljen i en panne.
Stek filetene på middels varme ca. 8 min på hver side.
Urtesaus
3- 4 dl fløte
4 ss urter (ferske)
50 g philadelphia ost
litt sitronpepper og parikapulver.
Varm alle ingrediensene sammen og la koke i ca. 5 min eller lengre.
Start gjerne med sausen før kyllingen.
Nå ble jeg sulten! Synd det er tidlig morgen, og for tidlig for sånn mat ;)
SvarSlett