Opprinnelig er oppskriften med nudler,
jeg byttet det ut med squash stimler.
Kyllingen skal marineres noen timer, så beregn tid til dette.
Kyllinggryte med ingefær
600-700 g kyllingfileter
2 lime
1/2 dl olje, jeg brukte rasp
1 ts salt
1/2 ts peppermiks
1 ts fersk revet ingefær
1 rød paprika
1 squash i strimler, jeg brukte juliannejern
1 ss soya
4 dl vann
1 terning kyllingbuljong
Strimle kjøttet.
Lag marinade av presset lime, olje, salt, peppermiks og ingefær.
Bland med kyllingkjøttet, og la det stå i minst 2 timer i kjøleskapet.
Skjær paprikaen og squashen i strimler.
Ta kjøttet ut av marinaden, men ikke kast den.
Stek kjøttet, jeg stekte alt sammen samtidig.
Tror det er lurt og steke bare litt av gangen.
Ha i paprika og fres noen minutter.
Tilsett marinaden, soya, vann og buljongterningen.
La det småkoke i 5-10 min, mot slutten har du i squashen.
Server!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar