torsdag 8. september 2011

Baconsurret kyllingfilet med fyll

Saftig og godt kyllingkjøtt får du når du lager denne oppskriften.
Selv far kan lage denne, når mor ikke er helt frisk ;)

Baconsurret kyllingfilet med fyll

4 kyllingfileter
1 pk bacon
ost etter smak, mozzarella, cheddar, jarlsberg.... gjerne noe med litt smak
salt og pepper

Skjær en lomme i hver kylling.
Fyll lommen med ost, revet (eller i skiver).
Ha på salt og pepper, husk at baconet er salt.
Surr bacon rundt kyllingen.

Jeg liker vanligvis å steke kyllingen raskt på alle sider, for å få baconet sprøtt.
Denne gangen ble kyllingen lagt rett i en ildfast form.

Stek på 180 grader i 30 minutter

Mmm deilig og saftig kjøtt.




Noe av osten havnet på utsiden, det ble bare lagt på toppen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar