Carbonara med squash-tagliatelle
Squash-tagliatelle:
1 squash
litt salt
Carbonara saus
1 sjarlottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 pakke bacon i mindre biter
300g kyllingfilet, i mindre biter
1 1/2 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 ss ost (nøytral)
ca 50 g parmesan
litt nykvernet pepper
1/2 ss tørket basilikum
Del squashen i to på langs.
Med en ostehøvel deler du den i lange remser
Ha squashen i en sil og ha over litt salt.
Squashen vil da renne av seg litt vann,
mens du lager sausen.
Stek løk og hvitløk raskt i smør før du har i baconet.
Når baconet har fått farge og blitt litt sprø,
har du i kyllingen.
Stek til kyllingen er gjennomstekt.
I en bolle rører du sammen eggplommer,
oster, fløte, pepper og basilikum.
Ha blandingen over kyllingen og baconet.
Jeg har en dyp stekepanne så får plass i den,
om ikke bruker du en kjele.
La det koke opp og ha i squashen.
Bland alt godt og la det putre noen minutter sammen.
Ikke for lenge, squashen skal ha tyggemotstand.
Server med en gang!
Jeg har tatt utgangspunkt i en oppskrift lagt ut på lavkarbo.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar