Selv synes jeg vi har fått mer variasjon i middagsmaten vår,
og vi spiser mer grønnsaker og mer variert.
Blomkål og brokkoligrateng:
1 pk (500g) frossen blomkål og brokkoli blanding
1 liten kartong fløte (mindre om du ikke vil ha den fult så flytende)
1 boks tine kremost med urter (eller annen smak du ønsker)
1 egg
pepper
evt revet ost til topping
Start med å ha brokkoli og blomkål i en ildfast form.
I en kjele varmer du opp fløten og kremosten.
Når osten er nesten smeltet har du i et egg.
Husk å vispe kraftig slik at du ikke får eggrøre i sausen.
Smak til med pepper eller annet krydder.
Kok opp og ha over grønnsakene.
Om du ønsker har du over revet ost.
Ha i ovene på 200 grader i 30- 40 min
Takk for tipset! Kremost hørtes ut som en kjekk ingrediens. Hva synes du gratengen passer best til (av kjøttrett)? Og bruker du saus i tillegg til gratengen?
SvarSlettHei, beklager sent svar! Jeg synes gratengen passer godt til det meste av kjøtt egentlig. Svinekotelleter, kyllingfileter og biff feks. Jeg pleier ikke å ha saus i tillegg til gratengen siden den har en del saus i seg.
SvarSlett