Grønnsaker bestemmes etter hva som finnes i kjøleskapet.
Supert for å bruke opp rester.
Denne gangen ble den laget slik:
4 koteletter
nesten 1 paprika, i biter
1 vårløk, i ringer
2 sjalottløk, i ringer
4-6 sopp, i skiver
ca 100 g knutekål, i små biter
salt og pepper
ca 1-2 dl fløte (ikke helt sikker)
1 beger creme fraiche
Start med å steke kotelettene, på begge sidene, i smør på sterk varme.
Ha på salt og pepper.
Ha kotelettene over i en ildfast form.
Ha grønnsakene over i panna med kraften/smøret fra kotelettene.
Stek raskt før du tilsetter fløte og creme fraiche, salt og pepper.
Et raskt oppkok, før du har det over kotelettene.
Sett det inn i ovnen på 160 grader i 1 1/2 time.
Nam, nam, nam.
Vi hadde kokt kål til.
Jeg glemte å ta bilde av maten ferdig stekt.
Dette var sinnsykt godt! Hadde blomkålsris til, og det var bare helt nydelig. Ny favoritt rett!!
SvarSlett