fredag 18. november 2011

Koteletter og grønnsaker i fløtesaus

Langstekt koteletter sikrer nydelig kjøtt som smelter på tunga.
Grønnsaker bestemmes etter hva som finnes i kjøleskapet.
Supert for å bruke opp rester.

Denne gangen ble den laget slik:

4 koteletter
nesten 1 paprika, i biter
1 vårløk, i ringer
2 sjalottløk, i ringer
4-6 sopp, i skiver
ca 100 g knutekål, i små biter
salt og pepper

ca 1-2 dl fløte (ikke helt sikker)
1 beger creme fraiche

Start med å steke kotelettene, på begge sidene, i smør på sterk varme.
Ha på salt og pepper.

Ha kotelettene over i en ildfast form.

Ha grønnsakene over i panna med kraften/smøret fra kotelettene.
Stek raskt før du tilsetter fløte og creme fraiche, salt og pepper.
Et raskt oppkok, før du har det over kotelettene.

Sett det inn i ovnen på 160 grader i 1 1/2 time.

Nam, nam, nam.

Vi hadde kokt kål til.




Jeg glemte å ta bilde av maten ferdig stekt.

1 kommentar:

  1. Dette var sinnsykt godt! Hadde blomkålsris til, og det var bare helt nydelig. Ny favoritt rett!!

    SvarSlett