mandag 28. november 2011

Enkel skinkepai

Pai er godt!
Denne lavkarbo bunnen er den beste synes jeg.

Bunn:
3 egg
120 gram philadelphia
45 gram pofiber
litt salt
1 ts bakepulver

Bland eggeplommene og osten med en stavmikser.
Pisk hviten luftig og tilsett osteblandingen.
Bland forsiktig i pofiber, salt og bakepulver.
Smør en paiform og ha deigen utover.
Forstek på 200 grader i 5-6 minutter.

Fyll:
2 egg
2 dl fløte
2 vårløk, i ringer
ca 150 g skinke i småstrimler, biter.
salt og pepper
revet ost

Bland egg og fløte.
Ha i resten av ingrediensene og bland.
Has over den halvstekte paibunnen.
Avslutt med revet ost.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i 25-30 min.

Vi hadde spinat og rømme til.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar