Den er super rask, enkel og med få ingredienser.
Har man dårlig tid, er denne super.
Hadde vært godt med litt grønnsaker i også tenker jeg
Kremet tandoori kyllingsuppe:
2 kyllingfileter i små biter
2 sjalottløk, finhakket
1-2 ts tandoorikrydder
5 dl vann
1 kyllingbuljongterning
1 dl fløte
1/2 bok ceme fraiche
Stek løk blank i smør, og ha i kyllingen.
Ha på krydder.
I en kjele koker du opp vann med buljongterningen.
Når det koker har du i fløten og den stekte kyllingen og løken.
Ha i creme fraiche.
Kok noen minutter og server.
2 kyllingfileter i små biter
2 sjalottløk, finhakket
1-2 ts tandoorikrydder
5 dl vann
1 kyllingbuljongterning
1 dl fløte
1/2 bok ceme fraiche
Stek løk blank i smør, og ha i kyllingen.
Ha på krydder.
I en kjele koker du opp vann med buljongterningen.
Når det koker har du i fløten og den stekte kyllingen og løken.
Ha i creme fraiche.
Kok noen minutter og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar