Artig lite redskap.
Så da ble det squash-spagetti med kyllingsaus til.
Kylling i fløte og ostesaus, med squash-spagetti
1 squash, strimlet med julianne jern eller ostehøvel
Saltes og legges i sil over vasken, slik at noe av vannet blir trekt ut.
Saus:
1 1/2 dl fløte
1/2 boks tine kremost krydder
40 g philadelphia ost hvitløk.
3- 4 kylling fileter
salt og pepper
70 g purre
1/2 dl fløte
1 ts rosmarin
paprikapulver, salt og pepper.
Etter at squashen er strimlet opp, begynner du med sausen.
Ha 1 1/2 dl fløte i en kjele sammen med osten
(her tok jeg det jeg hadde i skapet, velg osten du liker).
Når osten er smeltet, setter du plata på lavest varme.
Del kyllingen i biter og stek den i smør.
Når det er gjennomstekt har du på salt og pepper.
Ha kyllingen over i sausen.
Tilsett en god klatt smør i pannen uten å ha vasket den etter kyllingen.
Surr purren myk i pannen og tilsett 1/2 dl fløte.
Kok ut av pannen og ha det over i sausen.
Bland godt og smak til ønsket krydder.
Skyll av saltet på squashen.
Sett opp varmen på sausen og ha i squashen.
Kok alt opp noen minutter og server.
Det der så jæskla godt ut
SvarSlettEr godt ja, du burde teste den ut !!
SvarSlett