2 egg
fløte
smør
salt og pepper
pålegg (skinke, kalkun, kylling)
salat
tomat
majones
Start med å smelte en god klatt meierismør i en liten stekepanne.
Når smøret er smeltet knekker du i eggene, ikke nødvendig å blande dem sammen først.
Ha i en skvett fløte og visp alt sammen. Ha på evt. salt og pepper.
Skru av varmen og la eggene steke på ettervarmen mens du snur på røra.
Ikke for lenge om du ikke liker den tør.
Ha det på en tallerken, med salat, tomat, pålegg og majones.
Cocosa kaffe
1 kopp kaffe (ikke full)
1 toppet cocosa (her må man prøve seg frem, ikke alle som klarer så mye i starten)
God skvett kremfløte (ingen eksakte mål, prøv deg frem)
2 suketter
Bland alt godt.
Husk vann |
Dette ble en real porsjon, ble litt for mett.
Kaffen metter veldig, noen dager er kaffen frokosten alene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar