1 1/4 dl sukrin
2 ss splenda
150 gram smør romtemperet i terninger.
6 egg
200 gram philadelphiaost
1,5 ts vanilje (jeg brukte vaniljedråper)
3 ts bakepulver,
|1/2 dl fiberhusk
2 dl mandelmel.
Sukrin, splenda og smør vispes porøst, ha i et egg av gangen.
Ha i philadelphiaosten, og resten av ingrediensene.
Delte røra i to og tilsatte 1 ts kanel (smak deg frem) i den ene.
Den andre halvdelen av røra tilsatte jeg ikke noe.
Has i muffinsformer og stek.
Stekes ca 25 min på 200 grader.
Kan fryses.
2 ss splenda
150 gram smør romtemperet i terninger.
6 egg
200 gram philadelphiaost
1,5 ts vanilje (jeg brukte vaniljedråper)
3 ts bakepulver,
|1/2 dl fiberhusk
2 dl mandelmel.
Sukrin, splenda og smør vispes porøst, ha i et egg av gangen.
Ha i philadelphiaosten, og resten av ingrediensene.
Delte røra i to og tilsatte 1 ts kanel (smak deg frem) i den ene.
Den andre halvdelen av røra tilsatte jeg ikke noe.
Has i muffinsformer og stek.
Stekes ca 25 min på 200 grader.
Kan fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar