Kjempe godt tilbehør til middager som,
stek, ribbe, kalkun, kjøttkaker..
og sikkert mye mer.
Rosenkål med bacon og valnøtter
(blir stor porsjon)
1 pk frossen rosenkål
1 -2 pk bacon
en neve valnøtter lett hakket
smør
Start med å koke opp lettsaltet vann.
Kok rosenkålen, jeg liker den godt kokt,
så kokte den i 10-15 min.
Vet det er flere som liker den mindre kokt,
så her velger du selv.
Når rosenkålen er ferdig har du den i en sil,
slik at den får rent av seg alt vannet.
Så smelter du 1-2 ss smør i en panne,
mens du deler opp baconet i mindre biter.
Stek baconet til det begynner å bli sprøtt.
Ha i rosenkålen og valnøtter og bland godt.
Varmes opp sammen og server.
Googlet rosenkål og lavkarbo og bloggen din kom opp! Masse gode oppskrifter, så denne bloggen kommer jeg til å besøke igjen ! I dag blir dette tilbehøret til nakkekoteletter :D
SvarSlettSå hyggelige, du er hjertelig velkommen!!
SvarSlettJeg hadde dette til svinekoteletter i dag.
Veldig god.