lørdag 27. august 2011

Rosenkål med bacon og valnøtter

Kjempe godt tilbehør til middager som,
stek, ribbe, kalkun, kjøttkaker..
og sikkert mye mer.

Rosenkål med bacon og valnøtter
(blir stor porsjon)

1 pk frossen rosenkål
1 -2 pk bacon
en neve valnøtter lett hakket
smør

Start med å koke opp lettsaltet vann.
Kok rosenkålen, jeg liker den godt kokt,
så kokte den i 10-15 min.
Vet det er flere som liker den mindre kokt,
så her velger du selv.

Når rosenkålen er ferdig har du den i en sil,
slik at den får rent av seg alt vannet.

Så smelter du 1-2 ss smør i en panne,
mens du deler opp baconet i mindre biter.
Stek baconet til det begynner å bli sprøtt.
Ha i rosenkålen og valnøtter og bland godt.
Varmes opp sammen og server.




2 kommentarer:

  1. Googlet rosenkål og lavkarbo og bloggen din kom opp! Masse gode oppskrifter, så denne bloggen kommer jeg til å besøke igjen ! I dag blir dette tilbehøret til nakkekoteletter :D

    SvarSlett
  2. Så hyggelige, du er hjertelig velkommen!!
    Jeg hadde dette til svinekoteletter i dag.
    Veldig god.

    SvarSlett